De coaches van Mobiliteit zijn “CVI gecertificeerd”!

De coaches van Mobiliteit en Re-integratie zijn “CVI gecertificeerd”!

Uw team en organisatie laten excelleren? Werken aan duurzame inzetbaarheid? De juiste poppetjes op de juiste plek? De sleutel tot succes ligt in het activeren van bevlogenheid.

De CVI is de basis voor het vaststellen van een succesvolle inzet van de mens in de organisatie. Het zorgt ervoor dat u, samen met onze professionals, uw werknemer in een rol kan zetten, waar van hem juist die activiteiten en resultaten worden gevraagd, waarvoor hij bevlogen is. Dit zorgt voor energieke en intrinsiek gemotiveerde medewerkers met geweldige resultaten.

Tijdens de CVI test wordt een weergave gegeven van de unieke combinatie van aangeboren kernwaarden van een individu. Is iemand een unieke combinatie van de kernwaarden ‘liefde’ en ‘wijsheid’? Of zijn ‘kracht’ en ‘kennis’ waarden die bij diegene passen? Kiest diegene sneller voor praktische of juist creatieve oplossingen? Hoe leert diegene? En hoe beslist diegene, intuïtief of cognitief?

Met de resultaten van deze test kan beoordeeld worden of de huidige functie eigenlijk wel past bij de kernwaarden van uw medewerker, maar ook waar uw werknemer mogelijk door is uitgevallen gerelateerd aan de functie. De CVI geeft pasklare antwoorden op deze vraagstukken.

De CVI kan worden ingezet bij coaching en loopbaanoriëntatievraagstukken.
Bent u geïnteresseerd in de kernwaarden van uw team, uw werknemer of van u zelf, neem dan contact op met een van de coaches van Vitaal Verder Mobiliteit en Re-integratie.

Frank Michorius: 06 130 99 573
Femke Caarels: 06 587 371 79

Vraag informatie aan

Adres
Steenstraat 44
7571 BL Oldenzaal
0541-571058

email: mobiliteit@vitaalverder.nl

KvK
66531950
Bank
ABN AMRO
NL25 ABNA 0806 0530 38

Leveringsvoorwaarden

Klacht?
Compliment?

Nieuwsbrief ontvangen ?
Schrijf u hier in