Wat doen wij

Vitaal Verder staat klaar voor werkgevers en hun personeel. Onze disciplines richten zich op arbodienstverlening, arbeidsdeskundige diensten en mobiliteit en re-integratie.
Vitaal Verder Mobiliteit & Re-integratie komt graag in gesprek bij werkgevers waar een re-integratievraagstuk ligt m.b.t. re-integratie 1e spoor, 2e spoor of outplacement. Voor werknemers zijn wij de mobiliteitscoach ter ondersteuning bij hun re-integratie of loopbaanontwikkeling.
We staan voor kordate- en goede dienstverlening die vooral gericht is op 'doen', uiteraard gebaseerd op een onderbouwd plan. We staan voor open en eerlijke communicatie - zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Daar horen duidelijke afspraken bij, die we vanzelfsprekend nakomen.

Ons onderscheidend vermogen ligt in de taal die we spreken. Door onze achtergrond en onze werkervaring kunnen we op verschillende niveaus communiceren. We begrijpen wat voor een werknemer belangrijk is, maar ook waar de belangen van de ondernemer liggen. Vanuit die basis nemen we een professionele positie in. Niet alleen voor de korte termijn gaan, maar juist voor de lange termijn het optimale resultaat bereiken met elkaar.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Frank Michorius, manager Mobiliteit & Re-integratie. Telefoonnummer: 06-13099573. Ook kunt u mailen naar mobiliteit@vitaalverder.nl. Voor een vrijblijvend gesprek schuiven we graag bij u aan.

2e Spoor. | Wat doen wij | Outplacement

Vraag informatie aan

Adres
Gerard Hollinkstraat 5
7575 BB Oldenzaal
0541-571058

email: mobiliteit@vitaalverder.nl

KvK
66531950
Bank
ABN AMRO
NL25 ABNA 0806 0530 38

Algemene Leveringsvoorwaarden

Klacht?
Compliment?

Privacyreglement downloaden?
Privacyreglement

Nieuwsbrief ontvangen ?
Schrijf u hier in

Nieuwsbrief downloaden
Nieuwsbrief najaar 2020