Wij zijn Vitaal Verder Mobiliteit en Re-integratie

FemkeFemke
Mijn loopbaan in de re-integratie is 14 jaar geleden begonnen. Hierbij verrichtte ik in eerste instantie vooral UWV-trajecten met als doelgroep mensen met een handicap, fysiek of mentaal. In de loop van mijn carrière ben ik me steeds meer gaan richten op begeleiding en re-integratie van zieke werknemers in opdracht van werkgevers.
Een ziektesituatie kan veel teweegbrengen bij iemand. Ik probeer iemand in een dergelijke situatie praktisch bij te staan maar vooral ook realistisch een beeld te scheppen over de mogelijke consequenties. Dit doe ik door ze helder en reëel dingen uit te leggen. Hierbij kan ik ook kritisch zijn en hen helpen te motiveren richting een bepaald doel. Hierbij ben ik zowel menselijk als zakelijk.

GeraldGerald
Mijn werkzame leven is begonnen in de accountancy op de afdeling personeelsdiensten. Waarbij ik vele jaren ondernemers heb bijgestaan op allerlei gebied van personeelszaken. Echter daar kwam ik erachter dat ik de meeste energie krijg van het ondersteunen/adviseren van medewerkers die in het verzuim zitten. De laatste jaren houd ik mij hier dan ook vooral mee bezig.

Sinds maart 2019 ben ik werkzaam als re-integratiecoach in de tak Mobiliteit en Re-integratie van Vitaal Verder waarbij ik hoofdzakelijk de Spoor 2 re-integratietrajecten vormgeef. Daarnaast geef ik vorm aan het haalbaarheidsonderzoek met de methode Melba (www.melba.nl). Met deze methode breng ik de mogelijkheden van een persoon in beeld. Voor mijn werkzaamheden ben ik een gecertificeerd casemanager CROV® en Melba-gecertificeerd. Als persoon ben ik te kenmerken als laagdrempelig, gedreven, enthousiast, Oldenzaler en houdt van koffie.

MargaMarga
Sinds mijn studie aan de Academie Mens & Arbeid heeft het fenomeen arbeid mij altijd geboeid en is altijd centraal blijven staan in mijn loopbaan. Vanaf 1998 ben ik aan de slag binnen de re-integratie als jobcoach en re-integratiecoach en begeleid ik mensen voor wie werk niet of niet meer vanzelfsprekend is. Ik heb ervaren hoe complex het kan zijn als iemand geconfronteerd wordt met situaties binnen hun werk waarin men andere keuzes moet maken of waarin voor hen keuzes worden gemaakt.
Graag ondersteun en begeleid ik mensen die in deze situatie terecht zijn gekomen. Mijn missie is het bereiken van een situatie waarin mijn klanten weer in hun kracht komen, zeker zijn van hun mogelijkheden en kunnen laten zien waar zij goed in zijn. In dit proces is het belangrijk om samen teleurstellingen een plaats te geven en te doorleven maar ook om successen te vieren. Mijn missie is geslaagd als mijn klant weer regie heeft over zijn/haar eigen situatie, meer inzicht heeft in wat hij/zijn wil en voldoende bagage heeft verzameld om met vertrouwen een volgende stap in werk te kunnen zetten.

Ziekte en arbeid blijft een ingewikkeld verhaal. “Vitaal Verder” beschikt over expertise op het gebied van arbo-dienstverlening, mobiliteit en re-integratie en over arbeidsdeskundige expertise. Deze kennis wordt gecombineerd om werkgever en werknemers zo goed en compleet te kunnen adviseren over deze complexe materie. Het biedt mij handvatten om mijn missie te bereiken.

FrankFrank
Na mijn studie aan de Academie Mens & Arbeid van het Saxion ben ik tien jaar werkzaam geweest in de omgeving van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. De ruime ervaring met deze doelgroep heeft me vervolgens op weg geholpen in re-integratieland. Als jobcoach/re-integratieadviseur heb ik in eerste instantie UWV-trajecten uitgevoerd, waarbij ik ervaring heb opgedaan met diverse beperkingen, maar zeker ook mogelijkheden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vanuit deze dienstverlening heb ik de overstap gemaakt naar de zakelijke kant van re-integratie, uitvoering van tweede spoor re-integratietrajecten binnen diverse bedrijven. In de loop der jaren heb ik een goed en betrokken netwerk opgebouwd, waardoor er ruime mogelijkheden zijn ontstaan voor het kunnen bemiddelen van mensen in onze trajecten. Als vervolgstap werd mij de mogelijkheid geboden vorm te geven aan een nieuw te starten onderdeel van Vitaal Verder. Sindsdien ben ik manager van Vitaal Verder Mobiliteit & Re-integratie waar ik de aansturing verzorg van dit betrokken team. Bovendien draai ik ook zelf mee in de uitvoering van trajecten. Daarbij komt mijn CVI-certificering prima van pas!

CVIMelba

Vraag informatie aan

Adres
Gerard Hollinkstraat 5
7575 BB Oldenzaal
0541-571058

email: mobiliteit@vitaalverder.nl

KvK
66531950
Bank
ABN AMRO
NL25 ABNA 0806 0530 38

Algemene Leveringsvoorwaarden

Klacht?
Compliment?

Privacyreglement downloaden?
Privacyreglement

Nieuwsbrief ontvangen ?
Schrijf u hier in

Nieuwsbrief downloaden
Nieuwsbrief najaar 2020